Foster Fast Food in Mechelen: groothandel en producent fastfoodproducten

 

Fast food

Frituurspecialiteiten

Snackproducten

Groothandel fastfoodproducten

Foster Fast Food

Zoekt u een groothandel in fastfood? Foster Fast Food uit Mechelen (Antwerpen) is een speciaalzaak voor de productie van fastfoodproducten zoals hamburgers, hotdogs, pizza, etc... Ook Halalproducten zijn een van onze specialiteiten. Verder leveren wij alle verpakkingen en materialen voor fastfood.

 

Foster Fast Food is in 1985 ontsproten uit het ideeëngoed van oprichter Maurice Van Hoof, en heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van fastfoodconcepten. Hij lag daarmee aan de basis van de opstart van een van de toonaangevende spelers op vlak van fastfood in België. In 1996 verhuisde de firma naar een pand in de Industriezone Mechelen, dat volledig beantwoordt aan alle wettelijk opgelegde vereisten. In 2002 gaf Maurice de fakkel door aan zijn zoon Harry.

 

Foster Fast Food heeft een weldoordacht HACCP-plan, en scoort altijd uitstekend bij externe audits van het F.A.V.V. en andere audits op verzoek van het clientèle. Onze producten worden doorgaans gefabriceerd volgens onze eigen specificaties die wij aan onze leveranciers opleggen. Al onze leveranciers worden zorgvuldig gescreend vooraleer er sprake kan zijn van een samenwerking. Bij de basisgrondstoffen zoeken wij de geschikte verpakking en kunnen wij advies uitbrengen aan de klant als het gaat over de bereidingswijze of bijvoorbeeld over de aankoop van apparatuur. Op die manier kunnen wij een totaalpakket brengen en onze producten een toegevoegde waarde geven.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst omtrent onze producten en diensten.